Home » Događanja » Aktivnosti u veljači

Aktivnosti u veljači

Susret potpore tugujućim roditeljima će se održati u utorak,  02. 02. 2016. god. u 17.00 sati. Roditelji su u mogućnosti dobiti različite oblike potpore, sukladno njihovim potrebama tijekom procesa tugovanja, na principu roditelj-roditelju, ali i kroz suradnju s vanjskim suradnicima. Također nam se, za suradnju i stvaranje šire mreže potpore, mogu obratiti svi koji se s gubitkom trudnoće i djeteta susreću (ne)posredno u okviru svog djelovanja ili življenja. Sve informacije možete dobiti na vedranazd@gmail.com ili 091/5813387.

Susret grupe za potporu dojenju će se održati u srijedu, 03. 02. 2016. god. u 17.00 sati. Dobrodošli ste sa svim pitanjima i iskustvima vezanima uz dojenje. Posebno se veselimo trudnicama, koje se tijekom susreta mogu informirati i pripremiti za iskustvo dojenja. Sve informacije možete dobiti na ivanamatulic@yahoo.com ili 095/90 72 997.

U tijeku su  i prijave za besplatan ciklus radionica za roditelje u iščekivanju prinove, Tata, mama stižem k vama! Radionice će se održavati od 15. 02. – 26. 02. 2016. god, od 18.00 do 19.30 sati, tijekom dva tjedna,  ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Više o Tata, mama stižem k vama!